Wil jij je écht bewust worden van jouw manier van handelen in de klas en nagaan waar jij nog meer het verschil kunt maken? Dan zou coaching d.m.v. Beeld & Co je verder kunnen helpen!

Waarom Beeld & Co?

Jezelf laten filmen tijdens het lesgeven kan ontzettend spannend zijn, maar levert veel op. Beeldcoaching en Co-teaching zijn, zo blijkt uit recent onderzoek, twee van de meest effectieve manieren van coaching. De combinatie helpt je om jezelf in hoog tempo te ontwikkelen.

Wat leer je?
Je versterkt je didactische en/of pedagogische vaardigheden. Door de unieke wijze waarop Beeldcoaching en co-teaching worden gecombineerd, doe je nieuwe kennis op en verwerf je vaardigheden, in het moment, die je direct weer kunt toepassen in de klas.

Coachingstraject
Tijdens een kennismakingsgesprek maak je kennis met Manou. Je bespreekt samen wat je wilt leren. De eerste filmbeelden zullen helpen om de doelen nog scherper te krijgen. De inhoud en verwachtingen worden over en weer bepaald. Daarna gaan we aan de slag met de cyclus ”Beeld & Co”.

  • De lesvoorbereiding
    Op basis van jouw doelen bereiden we samen de les voor en stemmen we af wie welke rol heeft tijdens de les.
  • Samen lesgeven
    We gaan samen de klas in om de les te geven. Door middel van co-teaching trainen we samen vaardigheden in het moment, we maken gebruik van onze expertises en passen de les zo nodig in het moment aan. De les wordt ook op beeld gezet.
  • Het nagesprek
    Op basis van de beelden wordt de les geëvalueerd en scherpen we, waar nodig, onze doelen aan. Dit is de basis voor de volgende cyclus.

Voor wie?
Het traject is bedoeld voor leerkrachten die bereid zijn om bewuster naar zichzelf te kijken. Dit kan zijn wanneer je ergens tegenaan loopt, maar ook wanneer je nieuwe pedagogische en/of didactische kennis en vaardigheden wilt opdoen, ter verbetering van je onderwijs.

Aanmelden
De coaching vindt op maat plaats. Ook zin om samen door te ontwikkelen in jouw klas?

Voor vragen en aanmelding kan gemaild worden naar: m.hooyman@teachcoach.nl

Wil je met mij in contact komen?

Ik kom graag met je in contact.